Het Onderduikmuseum biedt in samenwerking met de plaatselijke horeca mooie arrangementen aan. Voor het komende toeristenseizoen kunnen wij samen met restaurant Krul twee arrangementen aanbieden.

Van 1 april tot 1 oktober 2024 zijn de volgende arrangementen te reserveren.

Vrijheidslunch

Een heerlijke lunch bestaande uit een kopje soep, een kleine clubsandwich en een broodje met een kaaskroket kan gecombineerd worden met een bezoek aan het Onderduikmuseum of met een bezoek aan de Escaperoom. De Vrijheidslunch is exclusief drankjes. Deze lunch is ook vegetarisch of glutenvrij te boeken.

De kosten voor entree aan het Nationaal Onderduikmuseum met een Vrijheidslunch €20,- per persoon. U kunt dit reserveren via de website van het museum https://nationaalonderduikmuseum.nl/tickets of bij de balie in het museum.

Een lunch gecombineerd met de Escaperoom kost €40,- per persoon. Hierbij hoort dan ook gratis entree in het Nationaal Onderduikmuseum. De lunch in combinatie met de Escaperoom is vanaf 2 personen te boeken en kan alleen via de website https://escaperoom-aalten.nl/ geboekt worden.

Vrijheidsdiner

Een 2-gangen keuzediner bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht behoord ook tot de mogelijkheid. Wilt u dit combineren met een bezoek aan het Onderduikmuseum en daarna heerlijk een diner op het terras van restaurant Krul en genieten van een mooie zomeravond dan kan dat. Het diner bestaat uit een voorgerecht met keuze uit een vegetarisch voorgerecht van de kaart, of soep, of carpaccio. Het hoofdgerecht is een keuze uit biefstuk, hoen, vis van het moment of een vegetarisch hoofdgerecht. Het Vrijheidsdiner is exclusief drankjes en een dessert.

De combinatie Vrijheidsdiner en entree aan het Nationaal Onderduikmuseum kost € 40,- per persoon. Het museum is tot 17.00 uur geopend. Dit arrangement kunt u reserveren via de website van het Nationaal Onderduikmuseum https://nationaalonderduikmuseum.nl/tickets of bij de entree van het museum.

Het arrangement Vrijheidsdiner en Escaperoom kost €60,- per persoon. Hierbij hoort dan ook gratis entree in het Nationaal Onderduikmuseum. Het diner in combinatie met de Escaperoom is vanaf 2 personen te boeken en kan alleen via de website https://escaperoom-aalten.nl/ geboekt worden.

Restaurant Krul
afbeelding lunch-broodje