Wat is er te doen
ONDERDUIKENHet Nationaal Onderduikmuseum geeft een beeld van het dagelijks leven van burgers in de bezettingsjaren 1940-1945.
Wat is er te doen
HET PAND MARKT 12Het huis, een rijksmonument, is naar de sfeer van de tijd 1940-1945 ingericht. De originele onderduikplek en de schuilkelder zijn beide nog toegankelijk.
affiches
ACTIVITEITEN & EXPOSITIESHet Nationaal Onderduikmuseum organiseert doorlopend activiteiten en exposities gerelateerd aan het thema onderduiken.
Escape Room voor de Vrijheid Aalten
ESCAPE ROOMWanneer u deze escape room binnentreedt hebt u aan de deur met uw vrijheid betaald. Kunt u ontsnappen aan de vijand?
Verhalen over de onderduik
VERHALENHet zijn de persoonlijke verhalen die de Tweede Wereldoorlog levend houden. Veel van deze verhalen bleven lange tijd onverteld.
Collectie Gelderland
COLLECTIEMeer dan 400.000 voorwerpen van musea, archieven, bibliotheken, historische verenigingen en andere (erfgoed)organisaties uit Gelderland.
textielindustrie
GESCHIEDENIS AALTENAalten heeft een interessante geschiedenis. Bepalend voor de ontwikkeling van het dorp waren de textielindustrie en de unieke hoornindustrie.
Wat is er te doen
MUSEUMWINKELStreekproducten, cadeauartikelen en boeken, zowel streekgebonden als met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog.
Wat is er te doen
VVVHier vindt u uitgebreide informatie over recreatieve en culturele activiteiten, overnachtingen en wandel- en fietsroutes in de gemeente Aalten.

Andere Captcha. captcha txt