Vrijwilliger worden? Kom 13 april vrijblijvend langs!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met belangstelling voor museum en VVV. Voor wel 20 functies zoeken wij collega’s. Rondleiders voor museum (groepen en scholen) en de Gängeskestochten, spelbegeleiders voor de Escaperoom, mensen met belangstelling voor het bijhouden van een website, expositie-, textiel- of PR-commissie, collectiebeheer, catering en verhalenvangers. Er is voor elk wat wils!

Zaterdag 13 april van 13 tot 16 uur zijn er, in het kader van de Nationale Museumweek, van alle activiteiten vrijwilligers aanwezig. Zij kunnen u, uit eigen ervaring, vertellen over functies die uw belangstelling hebben. Loop rustig binnen, laat u vrijblijvend informeren en rondleiden en wie weet krijgt u belangstelling!

De entree is op 13 april de hele dag gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Nationaal Onderduikmuseum, info@onderduikmuseum.nl – tel. 0543 471797.