Vacature educatievrijwilliger (onbezoldigd)

Het educatieteam van het Nationaal Onderduikmuseum zoekt versterking!

Het Nationaal Onderduikmuseum vertelt met kleine verhalen de grote geschiedenis over onderduik, verzet en vrijheid. Het museum ontvangt veel (school-)groepen, voornamelijk uit Nederland en Duitsland en biedt programma’s voor primair, voortgezet en MBO-onderwijs.

Vacature vrijwilligers educatie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons gezellige educatieteam te versterken. Heb jij affiniteit en ervaring met het begeleiden van (school-)groepen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je daar nog niet zeker van maar vind je het leuk om te ontdekken of het wat voor je is, reageer dan ook. Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Wat wordt er van je gevraagd?

Je vindt het leuk om school- en andere groepen te begeleiden. Je leert de schoolprogramma’s op PO, VO en MBO niveau en de rondleidingen goed kennen. Je bepaalt het aantal uren dat je wilt inzetten zelf, maar bent wel geregeld inzetbaar.

De educatiemedewerker en je collega-vrijwilligers van ons educatieteam helpen je de schoolprogramma’s en de rondleidingen te leren kennen, waarna je na een kennismakingsperiode in overleg zelfstandig aan de slag gaat.

Wat bieden wij?

Allereerst; een leuke werksfeer en heel fijne collega’s! We houden meerdere educatiebijeenkomsten gedurende het jaar waar je trainingen volgt en meedenkt over het verbeteren van de programma’s. Jaarlijks organiseren we voor de hele organisatie een feestelijk programma.

Lijkt het jou leuk om je voor deze vrijwilligersfunctie in te zetten? Neem dan contact op met Marjon Hermeling (06-13758549).