Stem tweemaal op het Nationaal Onderduikmuseum

Het Nationaal Onderduikmuseum doet mee met Rabo ClubSupport

Leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen vanaf 5 oktober hun stem uitbrengen op het Nationaal Onderduikmuseum in het kader van Rabo ClubSupport.

Met uw stem kunt u bijdragen aan de aanschaf van een audiosysteem. Met dit systeem kan het museum bezoekers beter en leuker informeren via de persoonlijke verhalen uit het onderduiken, de textiel- of de hoornindustrie van Aalten of de oorverdovende herrie laten horen van de machines in de fabrieken, de geluiden van de beesten op het boerenbedrijf of het gebrom van overtrekkende bommenwerpers in de schuilkelders.

Als u lid bent van de Rabobank krijgt u een persoonlijke stemcode via de mail. U kunt hiermee op de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport uw stem uitbrengen. In totaal mag u vijf keer stemmen, waarvan tweemaal op dezelfde organisatie. Hoe meer stemmen het museum krijgt, hoe groter de bijdrage in de aanschaf van het audiosysteem.

Stemt u tweemaal op het Nationaal Onderduikmuseum? Doe het vóór 25 oktober.