Spaaractie Plaatjesboek ‘Vrijheid’ verlengd!

De spaaractie met plaatjes voor het boek ‘Vrijheid’ van het Nationaal Onderduikmuseum is samenwerking met de grootste kruidenier in Aalten is nog in volle gang. Gelukkig wordt de spaarperiode verlengd tot 1 januari 2021 zodat er gelegenheid is de laatste lege plekken in het album te vullen.

Dat betekent extra kerstinkopen doen om plaatjes te bemachtigen!

Een andere manier om de juiste plaatjes te bemachtigen is door onderling te ruilen. In januari komt er nog een extra kans om het album vol te krijgen met een officiële ruilbeurs in het museum. De data daarvoor worden nog bekend gemaakt.

Eenieder wordt opgeroepen de plaatjes die niet meer kunnen worden geruild of over zijn: niet weg te gooien! Deze kunnen worden ingeleverd bij het museum. Na de ruilbeurs worden hier nog boeken mee gevuld.

In de kerstvakantie is er een mooie gelegenheid een kijkje te nemen in het museum om zelf te zien waar veel van de foto’s vandaan komen. Of om de bijzondere expositie ‘Kind van de Vrijheid te zien. Daarvoor moet wel gereserveerd, online via de website waar ook de openingstijden te vinden zijn.

Zo gaat dat in coronatijd, maar men is dan wel verzekerd van een paar indrukwekkende uren.

Recent Posts
Contact

Stel hier uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.

0
VVV-cadeaukaartMuseumwinkel