Bent u enthousiast over het Nationaal Onderduikmuseum, draagt u het museum een warm hart toe of bezoekt u het museum regelmatig? Word dan vriend!

Vrienden van de Vereniging Aaltense Musea, zoals de vereniging officieel heet, kiezen voor een speciale band met het museum en hebben een streepje voor op andere bezoekers.

U kunt kiezen uit verschillende vriendschappen met elk hun eigen voordelen. Natuurlijk is elke andere gift of bijdrage ook van harte welkom.

De vriendschappen

Word lid

BesteVriend: € 20,- per jaar:

• Gratis toegang tot het Nationaal Onderduikmuseum voor het hele gezin
  • Twee keer per jaar De Panne, een uitgave van het Nationaal Onderduikmuseum
  • Digitale nieuwsbrief, waarin u op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes
  • Uitnodigingen voor de opening van tentoonstellingen/exposities

BoezemVriend: € 50,- per jaar:

• Alle voordelen van lidmaatschap BesteVriend
  • + Eén keer per jaar met 6 personen in de Escaperoom voor de prijs van 4 personen
  • + Cadeau uit de museumwinkel

HartsVriend: € 100,- per jaar:

• Alle voordelen van lidmaatschap BesteVriend
  • + Eén keer per jaar met 6 personen in de Escaperoom voor de prijs van 2 personen
  • + Cadeau uit de museumwinkel

Wilt u ook vriend worden van het Nationaal Onderduikmuseum? Kom langs en regel het direct aan de balie.

Bedrijven

Wilt u als bedrijf iets betekenen voor het Nationaal Onderduikmuseum? U kunt hiervoor contact opnemen met het museum op 0543-471797 of info@onderduikmuseum.nl.

Schenken

U kunt het Nationaal Onderduikmuseum helpen door de Vereniging Aaltense Musea in uw testament op te nemen of door het doen van schenkingen. De Vereniging Aaltense Musea heeft een ANBI-status en is door de fiscus geheel vrijgesteld van successierechten en schenkingsrecht Dit kan in veel gevallen ook voor u interessante fiscale voordelen opleveren.
Lees hier meer over »

anbi-status