word-lidWeet u het nog…

dat, toen u als kind voor het eerst in een museum kwam, er een wereld open ging: schilderijen en foto’s van huizen, scholen en straten die er niet meer waren, vergeten beroepen, vreemde werktuigen, belangrijke gebeurtenissen, beroemde koningen en veldheren maar ook gewone burgers, ze kwamen allemaal aan je voorbij… Dat vergeet je niet zo gemakkelijk meer.

Het Nationaal Onderduikmuseum vormt een plek waar het verleden weer tot leven komt. Niet door stoffige voorwerpen te laten zien met een kaartje erbij, maar op een moderne interactieve manier kunnen bezoekers het historische erfgoed ervaren en beleven. Het Nationaal Onderduikmuseum is eigenlijk een verrassing in de Achterhoek. Ruim 10.000 bezoekers waaronder een groot deel scholieren uit heel Nederland en het aangrenzende Duitse Euregio-gebied die ons bezochten, kunnen dit bevestigen.

Word ook lid van het Nationaal Onderduikmuseum. Voor (minimaal) €20,- per jaar krijgt u:

• Twee keer per jaar ons blad ‘De Panne”
  • Gratis toegang tot de vaste opstelling van de musea
  • Gratis toegang tot de wisselexposities van de musea
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse grote ledenvergadering
  • Uitnodigingen voor overige activiteiten
  • Vier keer per jaar een nieuwsbrief

Wilt u ook lid worden van het Nationaal Onderduikmuseum? Kom langs en regel het direct aan de balie.