Slide background

PRODUCTEN

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

In de centrale hal bevindt zich een winkel waar allerlei leuke cadeautjes te koop zijn. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten en omvat allerlei soorten streek- en culturele producten en boeken. U kunt bij ons terecht voor onder andere Achterhoekse wijnen, Museumwijn, Achterhoekse jams, siropen en koekjes. Er staan ook leuk gevulde flessen en pakken met mixen voor het maken van een lekker krenteweggetje, feestkoekjes, cake of brood.

We verkopen ook mooi gekleurde zijden sjaals, geweven opbergbuidels en geurzakjes, fraaie 3D knopen, die ook als halssieraad te gebruiken zijn, diverse klompenartikelen, een boekje over Opa en Oma Pluis in het Achterhoeks, streektaal-wenskaarten (ook voor de kerst) en diverse artikelen van Plint, met gedichten erop, zoals: mokken, glaswerk, memoblokjes en verjaardagskalenders.

Desgewenst worden de producten feestelijk ingepakt. Wij kunnen ook een bijzonder cadeau voor u samenstellen door een of meer streekproducten te combineren met diverse routes, kaarten en natuurlijk VVV-bonnen. Zo kunt u ook voor de komende feestdagen bij ons terecht voor leuke geschenken.

Contact

Stel hier uw vraag en wij beantwoorden deze zo snel als mogelijk.