Leuke cadeautjes in de museumwinkel

Het Nationaal Onderduikmuseum beschikt over diverse mooie artikelen in de museumwinkel. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld en uitgebreid. Een aantal artikelen is permanent aanwezig zoals: Achterhoekse streekproducten, jam, wijn, Grolsche wanten en mutsen.

U vindt er leuke cadeautjes van ‘Becking en Blitz’ en ‘Plint’, notitieblokjes, brillenkokers, kalenders en wenskaarten in het Nederlands en het Achterhoeks, Achterhoek-artikelen zoals vlaggen, magneten, sleutelhangers, mokken en ook receptenboekjes met Achterhoekse gerechten, Nijntje in het Achterhoeks en het Achterhoekspel.

Bovendien is er een ruime keuze aan recente en eerder uitgebrachte boeken gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog.

U vindt altijd wel een leuk verrassend cadeau dat u ook kunt combineren met een lidmaatschap voor het museum, een bezoek aan de escape room, een mooie thematische fiets-/wandelroute of een fiets-wandelknooppuntenkaart. De cadeaus worden met zorg voor u ingepakt.*

Voor meer informatie of meer mogelijkheden kunt u ons bellen op 0543-471797 of mailen naar [email protected].

* het assortiment kan wisselen, daarbij zijn wij afhankelijk van levertijden van onze leveranciers

Museumwinkel