Geef uw medewerkers een Vriendenlidmaatschap of VVV-cadeaukaart cadeau!

Tegoedbon Nationaal Onderduikmuseum

U heeft vanaf dit jaar de mogelijkheid uw medewerkers toegangskaarten voor het Nationaal Onderduikmuseum te geven. Of een tegoedbon die kan worden ingewisseld voor een Vriendenlidmaatschap van het Nationaal Onderduikmuseum. Klik hier voor de mogelijkheden. U en uw medewerkers steunen hiermee het museum, wat in deze tijd een welkome aanvulling is, omdat het aantal bezoekers door de coronamaatregelen fors is afgenomen.

Cadeaukaarten

Om uw medewerkers zelf een besteding te laten kiezen, kunt u kiezen voor een VVV-Cadeaukaart. Bijvoorbeeld om deze te besteden bij de ‘Escape room voor de Vrijheid’ of voor een aankoop in winkels of bij webshops. Ook hebben wij de VVV-Dinercheque, de Nationale Bioscoopbon, een Boekenbon en de Lekkerweg- en Podiumcadeaukaart. Of kies een kerstpakket op maat met cadeaus uit de Museumwinkel, eventueel in combinatie met een tegoedbon of cadeaukaart.

Bestellen?

U treft hier een bestellijst aan.
Voor meer informatie of meer mogelijkheden kunt u ons bellen op 0543-473052 of mailen naar [email protected]

Opdat wij op tijd kunnen leveren is het van belang dat u uw bestellingen tijdig aan ons doorgeeft.

VVV-cadeaukaart