Bezoek omringende VVV’s aan Onderduikmuseum en Aalten

Op maandag 14 mei 2018 waren VVV-kantoren uit omliggende gemeenten uitgenodigd door VVV Aalten om kennis te maken met het Nationaal Onderduikmuseum en Aalten.

In totaal hadden zich 35 mensen aangemeld. Om 10.00 uur werd iedereen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers welkom geheten door Gerda Brethouwer waarna men aansluitend onder leiding van een gids de Gängeskes ging lopen of het museum kon bezoeken.

Hierna was er een eenvoudige lunch waar men nog een informatief filmpje te zien kreeg over de Gemeente Aalten. In het middaggedeelte werden de groepen gewisseld zodat iedereen aan zijn trekken kwam. Om 14.00 uur werd de dag afgesloten en kreeg men een goodiebag mee naar huis met het nodige promotiemateriaal.

De reacties waren zeer positief zodat we terug kunnen kijken op een erg geslaagde dag. Het mooie weer deed daar nog een extra schepje bovenop.